Mina föräldrar bygger hus

Tjenare bloggen! Fredag och idag tar vi det riktig lugnt på jobbet tycker jag. Inga stora projekt och ingen stress. Det finns ingen anledning att börja med något nytt när vi ändå inte har tiden för att bli klara. I helgen ska jag upp till Uppsala för att hälsa på mina föräldrar som håller på att bygga hus, jag vet inte om de vill att jag ska komma dit för att hjälp till eller om de har anställt någon snickare. Förhoppningsvis vill dom nog att jag bara ska hälsa på men man vet aldrig vad dom har i tanken. Någon form av arbete kommer jag säkert att åka på, men sen exakt vad det blir för något som jag får göra återstår att se. Farsan har nog rätt bra koll på läget och jag tror att det var hans beslut att bygga hus istället för att köpa ett färdigt. Det är kanske inte det valet jag hade gjort men med tanke på att han är gammal snickare så vill han nog kolla så att allting blir byggt korrekt från grunden. I dagsläget så bor de kvar i sin gamla lägenhet som ligger centralt i Uppsala och jag måste faktiskt medge att jag är lite sugen på att ta över den. Det är ett riktigt bra läge och det ända som hindrar mig är att jobbet. Att behöva pendla en timme varje dag för att komma till jobbet är inte så lockande, speciellt inte med tanke på att jag nu bara behöver gå en promenad på fem minuter. Det känns faktiskt bra att de har bestämt sig för att flytta ut lite från centrum och bygga hus, här kommer de förhoppningsvis bo resten av livet. Mina föräldrar har flyttat runt som bara den under ganska många år och ska jag vara ärlig så vet jag inte riktigt varför, men nu tror jag dom har prickat rätt. Vi får se om det är någon snickare där när jag kommer eller om jag ska få dra på mig arbetsbyxorna och bygga hus med farsan.