Nyaste renoveringsprojektet är golvslipning

Hejsan på er

Här i Kista har vi lite molnigt och tråkigt idag men det gör inte så mycket för vi är ändå inomhus och renoverar. Vi har avsatt halva semestern åt husrenovering och resten ska vi vara lediga. Så just nu är det golvslipning som står på schemat. I vardagsrummet ligger det ett fint gammal trägolv men den är slitet och gammal lack som börjat släppa, så nu ska vi göra golvslipning på det för att få fram dem fina golvet på riktigt och sen lägga en ljus bets på för att skydda det. Det kräver en del jobb och svett att få i ordning men det är också väldigt roligt.

Både jag och min man tycker ju det är väldigt roligt att renovera och fixa men det är också så att vi får avsätta tid för annat. Det är så lätt att gå helt upp i en renovering eller ett projekt och sen när det är klart så rusar man vidare på nästa. Men det ä ju också viktigt att avsätta tid för annat och för varandra. Därför har vi denna sommaren satt begränsad tid till huset och sen ska vi göra saker där vi umgås och har roligt. Vi har bokat in några utflykter och även att vi ska besöka lite vänner.

Vad jag också ser fram emot är att vi ska åka på spa en helg vilket jag tycker så mycket om, men det var längesen v i faktiskt var iväg på något sådant. Jag tror i alla fall att både vardagsrumsgolvet och semestern blir väldigt bra och jag ser fram emot att få fixa och piffa här hemma sen när slipning och betsning är klart. Nu ska jag återgå till min golvslipning en stund till innan det blir lunchpaus. Må så gott och ta hand om er!