Hemstäd för moster

Hemstäd Grums

Hejsan bloggen och du fina som läser

Under en tid nu så har jag hjälpt min moster med hemstäd och med att handla regelbundet men vi har insett att det inte riktigt är hållbart i längden. Hon är pigg och glad men har så ont i sina leder att hon har svår att sköta de där bitarna själv så nu har vi tagit kontakt med en firma i Grums istället som ska hjälpa henne med hemstäd.

Jag kommer ju fortfarande hjälpa henne att veckohandla men det kommer underlätta att slippa städningen. Man vill ju hjälpa till så gott man kan och samtidigt har man ju sitt eget man ska hinna med och samtidigt inte ta på sig mer än man orkar med. Jag vet att moster inte vill vara en börda utan hon är bara så tacksam men det här känns som den bästa lösningen för alla parter. Vi fick tips av en granne till moster som hade anlitat den här firman och var så nöjda så då tänkte vi att vi kunde kontakta dem, kanske också pussla ihop så att de kunde ta grannens och mosters hemstäd efter varandra ifall det passar bra i deras planering.

Det här kommer spara en massa tid för mig och samtidigt vet jag att hon får den hjälp hon behöver. Handlingen gör jag gärna för det är ju också en chans att träffas och få en möjlighet att pratas vid lite. Det känns viktigt att ha lite tid varje vecka som man ses, även om det blir att man kanske bara lämnar varorna och tar en snabb kopp kaffe så är det väldigt värdefullt. Nu ska jag jobba vidare en stund och sen efter jobbet är det just dags för veckohandling för moster och senare i veckan ska vi träffa städfirman och göra upp en plan. Ha en underbar dag!