Härlig träning utomhus i Huddinge

Hejsan på er

Jag är ju så frusen av mig men nu har till och med jag börjat med min träning utomhus. Vi har ett så bra ställe här i Huddinge där man kan köra intervaller och det är den typen av träning som jag nog tycker är roligast. I vanliga fall går jag till gymmet eller gör träning hemma men det är ju något annat när man tränar utomhus. Man får liksom lite mer energi tycker jag, speciellt när det är så himla vårfint ute. Allting är grönt och blommar och fåglarna kvittrar, sen är det ju härligt med den friska luften i jämförelse med ett svettigt gym.

Förstå mig rätt jag tycker det är härligt att gå dit också men träning utomhus är snäppet bättre när vädret tillåter. Det finns såklart de hurtbullar som tränar utomhus typ året om och i alla väder, men det gör inte jag. Jag tränar utomhus när det är över femton grader varmt och sol eller i alla fall uppehåll. Jag kan sträcka mig till en promenad i duggregn men är det kallt och rått så tar jag bilen om jag ska någonstans.

?Det kan möjligtvis vara så att jag är född i fel land med tanke på hur frusen jag är, det spelar liksom ingen roll hur mycket jag tar på mig. Men man får göra det bästa av situationen och passa på att njuta när vädret är bra. Idag är vädret här i Huddinge i alla fall så pass att det nog blir ett träningspass utomhus efter jobbet. Jag motiverar mig med att kvällsfikat kommer smaka ännu godare efteråt och att det brukar kännas så skönt i både kroppen och huvudet efter, man liksom rensar systemet och får mer ro. Hoppas ni har en fin eftermiddag och mår gott. Kram!