Ett välstädat trapphus

God förmiddag alla fina läsare! Jag hoppas innerligt att ni mår bra och att ni har haft en bra morgon och start på den här veckan. Själv tänkte jag börja på bästa tänkbara sätt, genom att skriva ett inlägg. Tanken är att idag prata lite närmare om trappstädning i Stockholm, något jag hoppas är intressant för er. 

Att bo i lägenhet har sina fördelar men också sina nackdelar, sedan är det ju också skillnad ifall man hyr eller köper lägenhet. Personligen hyr jag en lägenhet i Stockholm och det är något som jag är väldigt nöjd med, jag har gjort det sedan jag flyttade till Stockholm och jag lär fortsätta göra det en lång tid framöver också. Genom att hyra min lägenhet behöver jag inte var särskilt händig, om något går sönder ringer jag bara till hyresvärden och så löser de problemet. 

En sak som jag till en början tyckte var ganska dålig men som nu på senare dagar har blivit betydligt mycket bättre är trappstädningen. När jag flyttade in här tror jag inte ens att det var någon som städade trapphuset, jag såg aldrig någon som var där och städade och jag upplevde att det alltid var smutsigt. Därför la jag in ett klagomål hos hyresvärden, samtidigt som jag tipsade om ett företag som arbetar med trappstädning i Stockholm. Det här var min förhoppning att de skulle ta problemet på största allvar, vilket de gjorde. Det tog bara två veckor för dem, sedan var trapphuset skinande rent.

När trapphuset är rent får jag en mycket härligare känsla i kroppen, jag blir gladare och känner ett större lugn. Jag har faktiskt märkt en skillnad på mitt humör sedan vi började få hjälp med trappstädning i Stockholm. Det har också gjort att jag har fått en större motivation till att hålla det rent och fint inne i lägenheten också.