En salong för dig i Göteborg

Välkomna till bloggen alla mina fantastiska följare som även idag har kommit hit för att få höra om vad det är jag ska ta upp. Det kommer att bli en bra dag, för jag ska idag till Salong Marie, en salong i Göteborg dit jag ska för att få en välbehövlig fotvård. 

Är det här med fotvård någonting som skulle kunna vara för dig? Som många av er redan vet, i alla fall ni som följer mig på bloggen och på sociala medier, så unnar jag att ta hand om mig själv. Jag tycker att jag är värd att få behandlingar både för utseendet och hälsan. Jag kom till denna salong i Göteborg första gången för att göra en kosmetisk ögonbrynstatuering, och då fick jag veta att det finns massor av skönhetsbehandlingar men även fotvård, så nu ska jag dit och få fotvård, något mina fötter behöver. Det var nämligen så här att jag har sommarjobbat i disken på en restaurang. Det var ett hårt betonggolv och efter ett tag blev hälarna torra och fick sprickor och det gjorde, och gör fortfarande ont, så idag ser jag fram mot att få hjälp för fötterna och därför tar jag snart spårvagnen så jag kommer i tid till denna salong i Göteborg. Om ni är intresserade av att få veta mer om Salong Marie och vad det är för behandlingar det går att få hjälp med hos dem, då kan ni titta in på deras hemsida. Det var allt för nu, jag ska skriva ett inlägg när jag kommer hem i eftermiddag och berätta mer om hur jag tyckte att fotvården var.